Rohkeasti Senioriksi

Tervetuloa Rohkeasti senioriksi -kurssille maanantaina 23.3.2021 kello 10:30–14:15. 

Yksipäiväinen etäkurssi järjestetään Teams-kokouksena vallitsevan koronatilanteen takia. Osallistujille lähetetään opastusvideo etäkokoukseen osallistumisesta ennen kurssia. Kurssi on maksuton.


Kurssille otetaan poikkeuksellisesti enintään 25 kurssiosallistujaa, joten paikkoja on rajallinen määrä. Ennakkoilmoittautuminen on pakollinen, mutta ilmoittautumisen voi perua vielä kurssipäivänäkin. Kurssi on lähtökohtaisesti tarkoitettu erityisesti juuri eläkkeelle jäämässä oleville sekä jokin aika sitten eläköityneille henkilöille. Osallistuja voi olla osallistunut syksyllä 2020 Rohkeasti eläkkeelle -kurssille Rovaniemellä.

Kurssilla syvennytään eläkkeelle siirtymisen jälkeen lisääntyvän vapaa-ajan hyödyntämiseen. Kurssilla käsitellään seuraavia teemoja: 

-Tervetuliaissanat ja esittelykierros (hanketyöntekijät)
-Opiskelu- ja harrastemahdollisuudet eläkeiässä (Lapin kesäyliopisto, Santasport ja kansalaisopisto Rovala)

-Puheenvuoro vapaaehtoisuudesta: Varatuomari, senioriaktiivi Tuulikki Petäjäniemi

-lounastauko 45 minuuttia

-Vapaaehtoisena senioriliitossa: Leena Jääskeläinen
-Digiohjaus ja esittely – miten ohjaajaksi? Juhani Juvonen
-Loppukeskustelu (hanketyöntekijät)


Kurssi toteutetaan yhteistyössä Lapin Kesäyliopiston kanssa.

Kurssi on yksipäiväinen ja osallistujalle täysin maksuton. Osallistumiseen tarvitaan verkkoyhteys. Itse Teams-kokousta varten ei tarvitse ladata tietokoneelle sovellusta, nettiselaimen käyttökin riittää. Kokoukseen osallistumisesta lähetetään video-ohjeistus ennen kurssia. Teamsiin littyvissä ongelmissa voi ottaa yhteyttä hanketimiin sähköpostitse rose@senioriliitto.fi.

Hyväksymme ensisijaisesti kurssille molemmille päiville ilmoittautuvat sekä hankkeen kohderyhmään kuuluvat (lähivuosina eläkkeelle jääneet/jäämässä olevat). Voimme kuitenkin ottaa myös yhdelle päivälle osallistujia sekä pidempään eläkkeellä olleita, mikäli paikkoja jää jäljelle.

Hyväksytystä kurssi-ilmoittautumisesta tulee vahvistus lomakkeella annettuun sähköpostiosoitteeseen.

Peruutusehdot: Jos ilmoittaudut kurssille, mutta osallistumisellesi ilmaantuu jokin este, ilmoitathan asiasta mahdollisimman ajoissa sähköpostitse osoitteeseen rose@senioriliitto.fi.

Ilmoittaudu kurssille täällä: https://www.senioriliitto.fi/rohkeastiseniori/hankkeen-tapahtumat/rohkeasti-senioriksi-kurssit/